OVER PURPL

Purpl LED is een LED verlichtingsmerk wat streeft naar een hoge kwaliteit. Purpl LED biedt een breed assortiment aan in verschillende LED verlichtingscategorieën. De producten van Purpl LED zijn goed te gebruiken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Elk product heeft zijn eigen functie, alle product informatie is op de website te achterhalen of op aanvraag.

Productie van hoge kwaliteit

De productie van Purpl Led wordt onder de hoogste normen geproduceerd. Zo wordt dit geproduceerd bij geselecteerde leveranciers van hoge kwaliteit uit China. Daarom voldoen de producten aan de huidige Europese wetgeving en zijn de producten die we leveren van hoge kwaliteit. 

Certificeringen

De kwaliteit en veiligheid van de producten staan voorop bij Purpl. Onze producten zijn daarom ook gecertificeerd. Onze producten zijn CE-, EMC-, LVD-, ROHS- en GS- gecertificeerd. 

Garantie

Op al onze producten bieden wij een garantie termijn aan van 5 jaar. Dit doen wij omdat wij er zeker van zijn dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn. Wij verbeteren onze producten voortdurend omdat wij streven naar het bieden van de beste Led verlichting. Indien u een probleem heeft met de producten zullen wij altijd eerst nagaan waar dit aan ligt en kijken wij naar een passende oplossing. 

Product support

Wij ondersteunen onze gebruikers door altijd uitgebreide informatie te geven bij onze producten. Daarnaast sturen wij onze klanten ook vaak installatie instructie filmpjes op. Dit doen wij om het eenvoudig te houden voor onze klanten. Wij bieden onze klanten via verschillende kanalen hulp aan. Op deze manier willen wij graag het vertrouwen winnen van onze klanten en verzamelen wij elke dag informatie over de facetten waar onze klanten tegenaan lopen. 

Onze producten

Purpl Led is gespecialiseerd in verschillende soorten LED verlichting. Met LED verlichting kun je met verschillende kleuren een geweldige sfeer creëren in elke ruimte. Denk aan een woon- of slaapkamer of een mooi pand dat verlicht moet worden aan de binnen- en buitenkant. 

Wij bieden verschillende productgroepen aan namelijk; LED High Bay’s, LED Railverlichting, LED Modules, LED Spots, LED Lampen, LED Bouwlampen, LED Panelen, LED TL Buizen, LED Inbouwspots en LED Strips. Deze producten kunt u gebruiken voor verschillende toepassingsgebieden zoals; parkeergarages, kantoren, hotels, zorginstellingen, onderwijs, woningbouw en de logistiek.