PURPL LED Verlichting Retail

PURPL LED-verlichting voor de Retail gezocht? Ze zijn essentieel om uw klanten op een fijne manier te verwelkomen. Dat u kunt doen met verlichting die uitnodigt of die wijst naar de producten en delen van de winkel die u graag wilt laten zien. Door gebruik van de juiste basis- en accentverlichting, waarover onze experts graag met u meedenken. Dat doet u natuurlijk op basis van LED, waarmee u bovendien gebruik maakt van een heel energiezuinige keuze.

Met de juiste retailverlichting in LED helpen we u te prikkelen, uit te nodigen en op een warme manier te verwelkomen. Of gebruik de LED-verlichting in natuurlijk wit licht, waarmee u het daglicht op een realistische manier na kunt bootsen. Doe dat als klanten eenmaal binnen zijn of om ze van buiten naar binnen te laten kijken in de etalage. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, waarmee u de winkelervaring verbetert en aanstuurt op meer verkoop.

 • Duurzame LED-verlichting
 • Laag energieverbruik
 • Hoogwaardige materialen
 • Energiezuinig, activerend en met hoge kleurechtheid
 • Snel geleverd: ruime voorraad

Duurzame LED-verlichting voor Retail

Succesvol verkopen met duurzame LED-verlichting voor de Retail? Bij PURPL adviseren we u graag over de mogelijkheden. En leggen we u natuurlijk uit wat de eigenschappen zijn om goed op te letten:

 • Energiezuinig
  LED-verlichting biedt de mogelijkheid om daar op een heel energiezuinige manier gebruik van te maken. Om met een compleet lichtplan of een paar lichtspots eenvoudig op de energierekening te besparen. Dat kan dankzij een lager vermogen, terwijl u toch kunt rekenen op een hoge lichtopbrengst. Iets dat u kunt doen binnen alle stappen van de customer journey, waarbij we bij PURPL nadenken over de LED-verlichting die het best geschikt is.
 • In de juiste lichtkeur
  Niets is in de retailomgeving zo belangrijk als LED-verlichting in de juiste lichtkleur. Welk verschil maakt de keuze voor 3000K, 4000K of zelfs 6000K? Het gaat om warm wit, natuurlijk wit en helder of koel wit licht. Het zijn drie belangrijke kleuren die van invloed zijn op de sfeer die er ontstaat. Ze variëren van koel of kil tot warm en gezellig, net als de mogelijkheid om het daglicht zo goed mogelijk na te bootsen.
 • Hoge kleurechtheid
  Welke lichtkleur u ook kiest, we adviseren u graag over onze PURPL LED-verlichting met een hoge kleurechtheid. Die ze hebben dankzij een hoge CRI-waarde, waarmee we ervoor zorgen dat uw klanten de producten waarheidsgetrouw kunnen bekijken, passen en uitproberen. Zodat u een geweldige winkelervaring kunt bieden, bijvoorbeeld met de LED-verlichting waarover we u kunnen adviseren.

Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij PURPL combineren we de hoogste kwaliteit met een betaalbare prijs. Dat doen we voor LED-verlichting voor de Retail, waarmee u zeker weet dat u uw klanten de beste ervaring kunt bieden. Om uw klanten op een ontspannen manier te laten winkelen, waarbij we u ervoor helpen te zorgen dat de verkoop zo goed mogelijk gestimuleerd wordt.

Gebruik maken van onze PURPL LED Verlichting voor Retail?

Bel ons op telefoonnummer +3120 205 0214 , stuur ons een e-mail naar info@purpl-led.com of gebruik het online contactformulier (https://purpl-led.com/contact/). We horen graag van u!

Kan ik u helpen?

Wij adviseren u graag!

Offerte ontvangen +31 20 205 0214