PURPL LED Verlichting Onderwijs

PURPL LED-verlichting voor het Onderwijs gezocht? Met de LED Lampen speciaal voor scholen, hogescholen en universiteiten kiest u voor duurzame verlichting, die bijdraagt aan meer veiligheid en helpt de energierekening omlaag te krijgen. Het zijn de belangrijkste voordelen, waarmee we u als onderwijsinstelling graag in staat stellen om uw belangrijke rol in de maatschappij te vervullen.

LED-verlichting helpt de leeromgeving te verbeteren, bijvoorbeeld door leerlingen een comfortabele en veilige ruimte aan te bieden. Waarin ze natuurlijk goed zicht hebben en waarbij de verlichting bijdraagt aan een gevoel van veiligheid. Of doe dat met PURPLE LED-verlichting voor het Onderwijs die zorgt voor betere concentratie. Zodat u zorgt voor helder of koel wit licht, net als met het natuurlijk witte licht om daglicht na te bootsen.

 • Duurzame LED-verlichting
 • Laag energieverbruik
 • Hoogwaardige materialen
 • Voor scholen, hogescholen en universiteiten
 • Snel geleverd: ruime voorraad

Duurzame LED-verlichting voor Onderwijs

Benieuwd naar onze duurzame LED-verlichting voor het Onderwijs? Bij PURPL begrijpen we dat u de leerlingen een comfortabele, veilige en bovendien productieve leeromgeving wilt aanbieden. Iets dat u kunt doen met verlichting die de aandacht en concentratie kan verbeteren, om zowel de huidige als toekomstige onderwijsdoelstellingen te ondersteunen.

We leveren onze PURPL LED-verlichting aan scholen, hogescholen en bijvoorbeeld universiteiten. Daarmee zorgen we voor LED Lampen voor het onderwijs, waarmee u profiteert van een aantal belangrijke voordelen:

 • Lagere energierekening
  Voorkom dat de kosten te hoog oplopen, zelfs als u de verlichting lang wilt laten branden. Dankzij de lagere vermogens voor onze PURPLE LED-verlichting, terwijl u natuurlijk kunt rekenen op een hoge lichtopbrengst. Het is een zuinige keuze voor de verlichting, die we kunnen uitbreiden met verlichting met sensoren om die alleen in te laten schakelen als dat nodig is.
 • Meer veiligheid op school
  Creëer een veilige omgeving met gelijkmatige LED-verlichting. Om schaduwen te minimaliseren en het zicht te verbeteren. Of door de lichtniveaus aan te passen en zelfs de donkerste hoeken goed te verlichten. Doe dat met onze LED Lampen speciaal voor het Onderwijs, zodat u daar altijd op kunt vertrouwen.
 • Duurzame keuze met LED
  Kies LED-verlichting die bijdraagt aan het duurzame karakter waar u als onderwijsinstelling aan werkt. Door de CO2-uitstoot te verlagen en bijvoorbeeld alleen licht te gebruiken op de plekken waar dat nodig is. We adviseren u bij PURPL graag over de mogelijkheden, net als over LED-verlichting met tot 50.000 branduren.

Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs

Op zoek naar de hoogste kwaliteit, voor een betaalbare prijs? Met onze PURPL LED-verlichting voor het Onderwijs weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Dat kan volgens een breed lichtplan of met de producten uit onze voorraad, waarmee we die in de meeste gevallen heel snel kunnen leveren.

Gebruik maken van onze PURPL LED Verlichting voor Onderwijs?

Bel ons op telefoonnummer +3120 205 0214 , stuur ons een e-mail naar info@purpl-led.com of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Neem contact op

Kan ik u helpen?

Wij adviseren u graag!

Offerte ontvangen +31 20 205 0214