PURPL LED Verlichting Kantoor

PURPL LED-verlichting voor op Kantoor gezocht? Met onze LED Panelen en andere kantoorverlichting in LED kunt u de ruimte op een heel energiezuinige en duurzame wijze verlichten. Dat is ideaal als u de energiekosten omlaag wilt brengen, vervanging wilt voorkomen en bovendien voor een productieve omgeving wilt zorgen. Dat komt door een aangenaam comfort en voldoende verlichting, natuurlijk in de juiste kleurtemperatuur.

Heeft de ruimte een systeemplafond en wilt u daarin LED Panelen gebruiken? Of zoekt u naar andere toepassingen van onze PURPL LED-verlichting voor op Kantoor? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Waarbij we rekening houden met bijvoorbeeld de lichtopbrengst, de lichtkleur en de kleurweergave. Het is een belangrijke voorwaarden voor een prettige werkomgeving, waarbij de verlichting zorgt voor in ieder geval 500 lux.

 • Duurzame LED-verlichting
 • Laag energieverbruik
 • Hoogwaardige materialen
 • LED Panelen en andere lampen
 • Snel geleverd: ruime voorraad

Duurzame LED-verlichting voor Kantoor

Op zoek naar duurzame LED-verlichting voor op Kantoor? We adviseren u bij PURPL, bijvoorbeeld aan de hand van de volgende drie eigenschappen:

 • Lichtopbrengst
  De LED-verlichting voor op Kantoor moet voldoende lichtopbrengst hebben. Om er op een fijne en productieve manier bij te kunnen werken, omdat u alles goed kunt zien. Zorg in ieder geval voor 500 lux aan lichtsterkte, om netjes te voldoen aan de belangrijke normen die daarvoor gelden.
 • Lichtkleur
  Minstens zo belangrijk is het om goed te kijken naar de lichtkleur van de LED Lampen. We kunnen zowel de LED Panelen als de andere verlichtingsbronnen leveren in warm wit, natuurlijk wit en bijvoorbeeld helder of koel wit. Het zijn belangrijke overwegingen, als u zoekt naar een manier om het daglicht na te bootsen of naar licht om u goed bij te kunnen concentreren en met aandacht te kunnen werken.
 • Kleurweergave
  Heel belangrijk is ook de kleurweergave of de kleurechtheid van de LED-verlichting voor op Kantoor. Let daarop aan de hand van de CRI-waarde, om kleuren op de juiste manier te interpreteren en daar in uw werk volledig op te kunnen vertrouwen.

Hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs

We denken bij PURPL graag met u mee over kantoorverlichting op basis van LED. Zodat u een duurzame en energiebesparende keuze kunt maken. Zodat de energierekening omlaag kan en de verlichting tot wel 50.000 branduren mee kan. De lampen worden direct geleverd vanuit voorraad of op basis van een compleet lichtplan. Zodat u het kantoor duurzaam kunt verlichten met LED-verlichting, waarbij we graag met u meedenken over de lichtsterkte, de lichtkleur en bijvoorbeeld de kleurweergave.

Gebruik maken van onze PURPL LED Verlichting voor Kantoor?

Bel ons op telefoonnummer +3120 205 0214 stuur ons een e-mail naar info@purpl-led.com of gebruik het online contactformulier we horen graag van u!

Kan ik u helpen?

Wij adviseren u graag!

Offerte ontvangen +31 20 205 0214